I norge hemmelig nummer

I norge hemmelig nummer Stortinget har vedtatt flere innstramminger i regelverket for telefonsalg, blant annet forbud mot skjult nummer og ferdigutfylte fakturaer. Hemmelig nummer. Når du får nytt mobilnummer blir nummeret automatisk tilgjengelig for opplysningstjenester (Opplysningen , Gule sider med mer). Med hemmelig nummer har du kontroll på hvem som vet nummeret ditt, . Altså, så er det to personer i Norge som heter "navnet ettetnavnet". Med fasttelefon fra Telenor har du tilgang til nyttige tjenester som reservasjon mot nummervisning. Se fullsteng oversikt.

Har hørt at hvis det står ukjent nummer så er det mest sannsynlig fra utlandet. Hvis noen ringer fra norge med skjult eller hemmelig nummer så står det skjult.

Med hemmelig nummer har du kontroll på hvem som vet nummeret ditt, . Altså, så er det to personer i Norge som heter "navnet ettetnavnet". Hvordan du ringer fra skjult nr fra iPhone er en enkel sak med denne guiden her. Når du ringer vises nummeret ditt, men hvis du vil ringe fra skjult nummer.

Hemmelig nummer

I norge hemmelig nummer Om jeg ikke bommer fryktelig. Trakassering av meddebattant er. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Upassende innlegg? Unni skrev: Sitat av Realist1. Henvendelser om denne tjenesten:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail